Home     Teskey Brothers - The Winding Way LP
Teskey Brothers - The Winding Way LP

Teskey Brothers - The Winding Way LP


Jun 16, 202339.99

€ 34.99

Artikelcode: 06-23/9D1268

Teskey Brothers - The Winding Way  LP


 

Artiest:
Teskey Brothers
Titel:
The Winding Way
Release:
16 Juni 2023
Maatschappij:
Universal/Decca
Product Code:
4871473
EAN:
0602448714732
Lp.
1 180gr HQ
Tracks:
1. I'm Leaving
2. Oceans of Emotions
3. Take My Heart
4. London Bridge
5. Carry Me Home
6. Blind Without You
7. Rich Man
8. Remember the Time
9. What Will Be


Info:
The Winding Way is het langverwachte derde studioalbum van de beroemde band The Teskey Brothers uit Melbourne.

Vier jaar na de jongens van Warrandyte's wereldveroverende tweede LP, Run Home Slow (2019), is de artistieke visie van Josh en zijn broer Sam meer dan ooit gedefinieerd. The Winding Way is een grotere en avontuurlijker klinkende plaat dan de eerste twee albums van The Teskey Brothers maar hoewel het een meer studio-georiënteerde release is, barst elk nummer van het leven en zit het vol verrassingen.

Run Home Slow was een kolossaal succes en bereikte # 2 in de hitlijsten, won 3 Awards en zag Sam Teskey een Grammy-nominatie verdienen voor Best Engineered Album. De Teskey Brothers speelden spraakmakende sets op Bluesfest, Bonnaroo en Fuji Rock in Japan, en verschenen op de Amerikaanse netwerk-tv-show Jimmy Kimmel Live! Wat nog belangrijker is, Run Home Slow vervulde de belofte van hun debuutplaat, Half Mile Harvest uit 2017, waardoor The Teskey Brothers een stijlvolle moderne band werden met een honger naar klassieke soul en R&B-muziek.

De Teskey Brothers brachten tijdens de covid twee livealbums uit, waarvan de eerste, Live at the Forum uit 2020, hun eerste # 1 hit was. Zowel Josh als Sam strekten hun benen met een paar soloplaten voordat ze terugkeerden om The Winding Way te schrijven en op te nemen, een echt opmerkelijke collectie ter ere van de roots van Josh en Sam, terwijl ze naar de toekomst kijken.