Home     Rag'n'bone Man - What Do You Believe In? LP
Rag'n'bone Man - What Do You Believe In? LP

Rag'n'bone Man - What Do You Believe In? LP


Oct 18, 202433.99

€ 31.99

Artikelcode: 10-24/1F5911

 

Artiest:
Rag'n'bone Man
Titel:
What Do You Believe In?
Uitgave:
Oct 18, 2024
Maatschappij:
Columbia / Sony
Suffix:
20091
EAN:
0198028200912
LP:
1
Cover:
Standaard / Gatefold
Gewicht:
HQ 140gr / HQ 180gr

Tracks:
Kant A
A1.The Right Way
A2. Pocket
A3. What Do You Believe In?
A4. Iron
A5. Hideaway
A6. All I Know

Kant B
B1. Rush Of Blood
B2. Feeding All These Fires
B3. Put A Little Hurt On Me
B4. Chokehold
B5. Wreckage
B6. Hope You Felt Loved At The End


Info:
Rag'n'Bone Man is klaar om vreugde in zijn leven te accepteren. Geboren als Rory Charles Graham, de in Sussex geboren zanger die bekend staat om zijn grindige blueszang, veroverde de wereld stormenderhand met zijn debuutalbum 'Human' in 2016. De Britse zanger is nu meermaals bekroond en omarmt een hernieuwde balans, keert terug naar zijn creatieve fundamenten terwijl hij opnieuw bouwt.

Het is het meest vitale hoofdstuk tot nu toe in een van de bepalende verhalen van de Britse muziek. Het succes van Rag'n'Bone Man, een stem die de waarheid vertelt, spreekt voor zich: zijn debuutalbum 'Human' werd vier keer platina in het Verenigd Koninkrijk en multi-platina in nog eens zevenentwintig landen - en werd het snelst verkopende mannelijke debuutalbum dat decennium. Terwijl zijn nieuwste release 'Life By Misadventure' debuteerde op #1 en zeven weken in de Top 10 stond, waarmee het het snelst verkochte album van een soloartiest in 2021 is. Met meer dan negen miljard wereldwijde streams (en er komen er nog steeds bij) in zijn hele catalogus, is Rag'n'Bone Man een stem die over de hele wereld te horen is. Nu is hij klaar om dit te overschaduwen: zelfverzekerd en met liefde gebouwd, vindt zijn opbeurende nieuwe album "What Do You Believe In?" de meermaals bekroonde Britse artiest (met drie BRIT's, twee MTV Europe-awards en een Ivor Novello op zijn naam) de toekomst met gepassioneerde opwinding tegemoet zien.

'What Do You Believe In?' is verankerd in de bloei van het zelfvertrouwen en het blijvende ondersteunende netwerk dat hij in het gezinsleven vindt. Het heeft tijd gekost, maar Rag'n'Bone Man bevindt zich op een veilige, liefdevolle plek - en hij wil dat gevoel delen. De periode rond het tweede album, 'Life By Misadventure' uit 2021, werd gekenmerkt door zelftwijfel, met problemen die op de schouders van de zangeres drukten – maar toen veranderden de dingen – Daardoor heeft het nieuwe album 'What Do You Believe In?' een gedurfde, maar stralende toets.

Met de combinatie van de aangrijpende en alomtegenwoordige thema's en de sonische helderheid van zowel hiphop uit de jaren 00 als de jeugdige herinneringen die ze oproepen, zet de release van het titelnummer van het album 'What Do You Believe In?' de toon voor de spannende muzikale reis die Rag's voorbereidt om fans mee te nemen.