Home     Dua Lipa - Radical Optimism Ltd. Red Coloured LP
Dua Lipa - Radical Optimism Ltd. Red Coloured LP

Dua Lipa - Radical Optimism Ltd. Red Coloured LP


Mei 10, 202437.99

€ 32.99

Artikelcode: 05-24/8E8542

Dua Lipa - Radical Optimism   Ltd. Red Coloured   LP


 

Artiest:
Dua Lipa
Titel:
Radical Optimism   Ltd. Coloured
Release:
Mei 10, 2024
Maatschappij:
Universal
Suffix:
5419794338
EAN:
5054197960567
LP:
1 180gr HQ Red coloured

Tracks:
1. End of an Era
2. Houdini
3. Training Season
4. These Walls
5. Whatcha Doing
6. French Exit
7. Illusion
8. Falling Forever
9. Anything For Love
10. Maria
11. Happy For You


Info:
Geïnspireerd door Dua's eigen zelfontdekking, is Radical Optimism een album dat de pure vreugde en het geluk aanboort van het hebben van duidelijkheid in situaties die ooit onmogelijk leken om onder ogen te zien. Het harde afscheid en het kwetsbare begin dat eerder je ziel dreigde te verpletteren, wordt mijlpalen als je kiest voor optimisme en met gratie door de chaos begint te bewegen.

Doordrenkt met de energie van Dua's geboortestad, Londen, belichaamt de houding van het album de rauwheid, eerlijkheid, vertrouwen en vrijheid van Britpop uit de jaren 90. Radical Optimism neemt de luisteraar mee naar een dromerige popwereld die rijk is aan muzikaliteit, tekstueel onbeschaamd en sonisch bevrijdend.

"Een paar jaar geleden liet een vriend me kennismaken met de term Radicaal Optimisme. Het is een concept dat me aansprak, en ik werd nieuwsgieriger toen ik ermee begon te spelen en het in mijn leven begon te verweven", vertelt Dua. "Het trof me - het idee om gracieus door chaos te gaan en het gevoel te hebben dat je elke storm kunt doorstaan. Tegelijkertijd merkte ik dat ik door de muziekgeschiedenis van psychedelica, triphop en Britpop keek. Het heeft voor mij altijd zo zelfverzekerd optimistisch gevoeld, en die eerlijkheid en houding is een gevoel dat ik heb meegenomen in mijn opnamesessies."

Dua werkte gedurende het hele project samen met een team van kernmedewerkers, waaronder Caroline Ailin, Danny L. Harle, Tobias Jesso Jr. en Kevin Parker.