Leveringsvoorwaarden


Overeenkomst
U gaat met ons een overeenkomst aan wanneer u de bestelprocedure volledig heeft doorlopen en opdracht heeft gegeven tot het uitvoeren van één van onze betaalwijzen.
U zult per e-mail een bevestiging ontvangen van wat u besteld heeft en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Privacy
Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen binnen onze database welke op best mogelijke manier wordt beveiligd. Wij geven u de garantie dat wij uw gegevens nooit en te nimmer ter beschikking zullen stellen aan derden.
zie Privacyverklaring Groove Records

Prijzen
Al onze prijzen zijn in Euro's en inclusief BTW. De genoemde verkoop prijzen op deze webwinkel zijn exclusief verzendkosten.

Betaling
Om uw bestelling te betalen kunt u kiezen uit diversen zeer eenvoudige en veilige manieren.
U kunt het bedrag overmaken op onze rekeningen: ons bankrekening nummer is ABN Bank ABNA 565237128
U dient bij de omschrijving altijd het ordernummer te vermelden wat op de orderbevestiging staat, die u per mail ontvangt na uw bestelling.
U kunt bij ons betalen met PayPal en Ideal

iDEAL(via de multisafepay omgeving van Special CD Shop Breda)
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

Paypal
Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld sturen en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal wordt overal door handelaren geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites.
Is het veilig?
PayPal helpt uw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt uw financiële informatie nooit bekend aan de handelaar.

Levertijd
Uw order zal binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van uw betaling aangeleverd worden op het door uw aangegeven adres binnen Nederland, dit is afhankelijk van de lokale postbedrijven. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om de levertijd zo kort mogelijk te houden, maar ook wij kunnen te maken krijgen met overmacht. In sommige gevallen kan het gebeuren dat wij de gestelde termijn van 4-8 dagen na ontvangst van de betaling niet waar kunnen maken. Wij zullen u er dan uiteraard van op de hoogte stellen.
Indien een artikel niet op voorraad is zal deze speciaal voor u besteld worden, tevens zal de levertijd langer zijn, vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte van uw bestelling.

Transport
Wij zullen onze producten afsturen in een beschermde verpakking.
PostNL hebben wij gekozen als vervoerder vanwege de zeer hoge betrouwbaarheid en de snelle levering.

Verzendkosten.
Verzendkosten nederland zijn € 7,95 euro per zending in nederland met track&trace (postnl)